Home Nyheder Londons bedste restaurant var en IT-joke

Londons bedste restaurant var en IT-joke

0
SHARE
En af de lokkende ‘retter’ fra ‘The Shed’.

Den røg lynhurtigt til tops, blev rost som Londons bedste spisested og bookingerne væltede ind side om side med PR-tilbud og medier, der stod i kø for at testspise.

Der var bare det ved sagen, at restauranten, The Shed of Dulwich, aldrig havde eksisteret – bortset fra i hjernen hos ophavsmanden Oobah Butler.

”En dag, da jeg sad derhjemme, fik jeg en åbenbaring. I det nuværende klima af desinformation kunne en falsk restaurant måske være en mulighed”, beretter Oobah Butler.

Han har lang erfaring med at udsætte medier for fantastiske historier og med en usædvanlig idérigdom fantaserede han sig frem til nogle særdeles usædvanlige og kreative retter på en falsk menu og krydrede den med tilsyneladende spændende fotografier. Men den påståede mad på billederne var i virkeligheden fremstillet af vaskemidler, barberskum, sprøjtemaling – og et spejlæg fotograferet på en menneskefod.

Sideløbende skrev Butler en stribe positive omtaler på Tripadvisor fra forskellige computere, og efter et halvt år var ’The Shed’ rykket op på førstepladsen blandt Tripadvisors bedste madsteder.

Da presset blev lidt for stort, åbnede Butler serveringen i ’The Shed’ for en meget kort bemærkning, hvor han serverede færdigretter fra en lavpriskæde.

Køb billigere luksusvarer i London

Londons taxachauffører sprogtestes

Underlig stilhed i London

LEAVE A REPLY