Home Nyheder Yngre stewardesser hos Thai

Yngre stewardesser hos Thai

7
SHARE

Til avisen Bangkok Post siger Thai Airways topchef Piyasvasdi Amranand, at selskabet kan spare penge ved at benytte yngre personale, der skal have mindre i løn, samtidig med at han mener, at selskabets image forbedres ved brug af yngre personale, skriver bt.dk.

 

Det er kun det kvindelige personale, der tilbydes fratrædelsesordningerne. Mandligt kabinepersonale kan fortsætte uantastede selv om de er over 45 år. 4.800 af flyselskabets kabinepersonale på 6.000 er kvinder.

Stewardesserne hos Thai er i gennemsnit mellem 35 og 38 år, hvilket er højere end hos konkurrenten Singapore Airlines, hvor stewardesserne ansættes på femårige kontrakter, som kun kan forlænges en gang. Det betyder, at gennemsnitsalderen for stewardesser i Singapore Airlines kun er 28 år.

 

Skrevet af Flemming Juul

7 COMMENTS

  1. Så må man håbe at den besparelse bliver brugt til at opgradere flyet på CPH-BKK. Den har vist næsten samme gennemsnitsalder som stewardesserne hos Thai 🙂

  2. Hehe. Hvis SAS meldte det ud ville de da blive slagtet af fagforeningerne. Det er desuden ulovligt at diskriminere ansatte på alder.

  3. Endnu et klamt eksempel på ulækre sexfantasier hos det overvejende mandlige publikum på ruteflyvninger. Jeg gad godt se det i andre brancher, f.eks. jurister og økonomer. Vil kun se dem der lige er nyuddannede. For dem kan man stadigvæk løbe om hjørner med… og de er forhåbentligvis knap så grimme.

  4. Spunk: Lige min tanke, men rimeligvis burde tilbuddet også gælde mandligt kabinepersonale.

  5. SAS burde gjøre det samme. Noen av “dessene” hos SAS er virkelig noen sure gamle tanter.

  6. Ja lad os endelig indføre køns og alders diskrimination i danmark.. Så måske både dig Sissel og alle andre danske kvinder kan gå hjemme og passe kødgryderne, så ville vi heller ikke have et problem med arbejdsløshed.. Lad os endelig komme tilbage til 1900 tallet igen..

    Tænk sig vi skriver 2010 og alligevel foregår den form for diskriminering i forholdsvis civilicerede lande.. Og så skriver en bunke mandssjuvanistiske typer at det er helt ok.. Jeg har fløjet med både Thai og Singapore mange gange og magen til upersonlig optræden de har ønsker jeg mig ikke af det kompetente og varme personale i SAS uanset alder.. Kan dog godt forstå personalet hos thai og Singapore, fordi når man bare bliver vippet ud når man når en hvis alder så ville jeg også have svært ved at tage det seriøst.

    Føj….

Comments are closed.