Home Nyheder Wow Air med flere fly og flere ruter

Wow Air med flere fly og flere ruter

0
SHARE

wow airWow Air flyver allerede til Boston og Washington via Island, men nye amerikanske destinationer er på vej fra det kommende forår.

”Vi er kommet godt fra start i København og vil udvide med flere ruter”, siger Wow Airs ejer siger Skúli Mogensen, som dog ikke vil oplyse, hvilke amerikanske lufthavne, der er i spil, men målet er at flyve til seks amerikanske byer – også destinationer, som ikke betjenes med direkte ruter fra København, siger han til finans.dk.

Wow Air flyver med Airbus 320 og 321 og med de mindre fly kan Wow Air holde omkostningerne nede. De bruger for eksempel mindre brændstof end de større langdistancefly. En enkeltbillet med Wow Air koster fra 1.100 kroner.

Wow Air begyndte at flyve fra København til USA sidste år og ifølge selskabet har flyene været fyldt godt op.

Selskabet råder over seks fly og flyver til en snes destinationer i Europa. Tre nye fly er på vej, så kapaciteten stiger med 50%.

I 2014 havde Wow Air 500.000 passagerer, og det ventes i år at sige til 750.000. Målet er 1,2 millioner passagerer i 2016.

”Vi tjente penge i det seneste halvår, og vi venter overskud i dette regnskabsår”, siger Skúli Mogensen.

Hverken SAS eller Norwegian betragter Wow Air som en alvorlig konkurrent. Begge selskaber fastholder, at de markedsfører helt anderledes produkter og flyver med meget høj belægning.