Home Nyheder Voksende turisme i Caribien

Voksende turisme i Caribien

0
SHARE

trinidad & TobagoStadig flere tiltrækkes af det store ø-rige med ‘perler’ som Trinidad & Tobago, Barbados, Belize, Cuba, Curaçao, Haiti og Surinam.

Caribien oplevede i 2015 en stigning i turismen på 7% i turisme, hvilket er næsten 3% over det globale gennemsnit. De amerikanske gæster blev topscorere med en stigning på 6,3% vækst til Caribien, mens Europa så en stigning på 4,2 %.

Stigningen hænger især sammen med et øget antal flyankomster og med opgraderede hoteller i regionen, men også en række nye tendenser blandt de rejsende ser ud til at spille ind: “Mange rejsende forbinder Caribien med ro og fred og romantik, og det er i høj kurs i perioder med uro i andre verdensdele,” siger Hugh Riley, generalsekretær i The Caribbean Tourism Organization.

Øen Tobago, ’lillesøster’ til pulserende Trinidad, fremhæves i denne sammenhæng for sine smukke og uspolerede strande som for eksempel Englishman’s Bay og Pirate’s Bay, hvor besøgende kan opleve at have kilometer af hvidt sand og krystalklart vand stort set for sig selv.

Læs mere om Tobagos strande på www.gotrinidadandtobago.com