Home Nyheder VM i windsurfing i Hvide Sande

VM i windsurfing i Hvide Sande

0
SHARE

WaterZ - Freestyle Tonky FransWaterZ har til 2015 fået endnu en stor samarbejdspartner, som sikrer et stort løft. Det betyder bl.a., at U20 verdensmesterskabet i windsurfing kan afvikles under WaterZ 2015.

Katrine K. Frandsen, projektleder af WaterZ: ”Vi er utroligt glade for det samarbejde, som vi har indgået med Sport Event Denmark omkring WaterZ. Deres støtte giver os arbejdsro til at fokusere på et godt og solidt event, hvor der vil være aktiviteter for alle.”

WaterZ afvikles 3.-12. september i Hvide Sande. Eventen vil byde på en bred vifte af vandsportsaktiviteter. Der vil være konkurrencer, workshops, film og hyggeligt samvær med andre vandsportsinteresserede.

U20 Verdensmesterskaberne i bølgesejlads og freestyle windsurf trækker deltagere fra hele verden. De alsidige forhold i Hvide Sande indbyder netop til, at man både kan bruge fjorden med dens flade vand og havet med bølgerne til at afvikle noget så stort som et verdensmesterskab.

WaterZ afvikles af Holmsland Klit Turistforening med Sport Event Denmark og Ringkøbing-Skjern Kommune som samarbejdspartnere.