Home Nyheder Vind adgangsbilletter og turpas til Jul i Tivoli 2011

Vind adgangsbilletter og turpas til Jul i Tivoli 2011

0
SHARE

Du skal blot svare på et enkelt spørgsmål og sende dit svar til email-adressen konkurrence@standby.dk – klik på e-mailadressen for at sende dit svar.

Spørgsmålet er:

"Hvilket tema åbner jul i Tivoli med på Plænen?"

Skriv dit svar i emnefeltet i din mail til os, og send det senest torsdag d. 24. november 2011 kl. 12.00

 
Husk at anføre navn, adresse, telefonnummer og email-adresse, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder.

De fire vindere får direkte besked fredag d. 25. november 2011.

Præmierne kan ikke byttes eller refunderes.

Jul i Tivoli er åbent fra d. 11. november til d. 30. december


Jul i Tivoli ville ikke være det samme uden boderne, der oser af liv og handel. Skønne juledufte, opfindsomhed og vinterstemning præger i år de 52 boder, hvoraf de 19 er nye boder til Jul i Tivoli 2011.
De mange juleboder får for første gang selskab af russiskdekorerede boder med løgkupler i den nye russiske by på Plænen, hvor Russian Fairy Tale fra Skt. Petersborg sælger håndlavede russiske souvenirs. Boderne, der snor sig langs stierne i Tivoli, bugner med alt fra nykogte kæmpeklejner, friskbrændte mandler, dampende varm gløgg, lune retter og masser af julepynt.

Den traditionelle julemand bliver i 2011 erstattet af den russiske udgave, Fader Frost, der i blålige og frostklare farver indtager Plænen. Han minder til forveksling vores egen kendte røde julemand. Han giver små gaver, taler med børnene og tager sig af Havens dyr i den kolde tid. Og her skal han bl.a. løbende holde øje med de levende rensdyr foran Pantomimeteatret.

Fyrværkerifestival i Tivoli i dagene 26. – 30. december slår alle rekorder i år med brug af farverige lysbomber. Der er krudt og farver i luften, når himlen eksploderer i et bombardement af farvebuketter. Det sker, når Tivoli tæller ned til det nye år med årets Fyrværkerifestival, der skydes i gang 2. juledag.

Læs mere om Jul i Tivoli her www.tivoli.dk

Skrevet af Redaktionen