Home Nyheder Vil erhvervsfolk benytte lavpris?

Vil erhvervsfolk benytte lavpris?

0
SHARE

Det fremgår af Resegeometris seneste branchemåling (Forecast & Travel Behaviour 2012) hvor over 3.000 nordiske erhvervsrejsende, som rejser til Asien og Nordamerika, har vurderet sandsynligheden for at de vil benytte flyselskaber med lavprisprofil på lange distancer når eller hvis det bliver en mulighed.

 

Baseret på deres erfaringer med lavprisflyselskaber siger halvdelen af kunderne bestemt nej til det spørgsmål. 38% siger, at det er forholdsvis sandsynligt, at de vil gøre det, mens blot 12% mener det er meget sandsynligt.

 

Mest negative men hensyn til at benytte lavprisselskaber på lange distander er de svenske erhvervsrejsende, hvor 55% siger, at det overhovedet ikke er sandsynligt, mens de mindst negative findes i Danmark, hvor 42% siger, at det overhovedet ikke er sandsynligt.

 

”De erhvervsrejsende et tydeligt delt i to lejre i denne forbindelse”, siger Jan Borg viceadm. direktør på Resegeometri Nordic AB. ”Spørgsmålet er, om lavprisselskabernes kalkulationer passer for halvdelen af markedspotentialet. Alene en lav pris er altså ikke nok til at flirte med erhvervsrejsemarkedet på destinationer til Asien og Nordamerika, og et andet relevant spørgsmål er så om disse flyselskaber kan tænke sig at tilpasse deres nuværende lavprisprodukter til de erhvervsrejsendes behov, og hvordan det i så fald kan komme til at påvirke prisen”.

Skrevet af Flemming Juul