Home Nyheder Vi elsker shopping i London

Vi elsker shopping i London

0
SHARE

shoppingLondon har alle dage været danskernes favorit, når det kommer til storbyferie og shoppeture i Europa. Særlig shopping er årsag til, at vi gang på gang vender tilbage, viser en undersøgelse fra Expedia.dk.

London har med sine ca. 8,6 millioner indbyggere et enormt udvalg af mad, kunst, kultur og shopping. Sidstnævnte er en af hovedårsagerne til, at vi krydser Nordsøen.

16% af danskerne svarer, at de har været på ferie i London med shopping som hovedformål, mens 20% foretrækker London frem for andre europæiske storbyer, når det gælder shopping.

”London har en lang tradition særligt indenfor mode, og har samtidig et udbud, som ikke altid kan købes i Danmark. På den måde kombineres både mode med muligheden for at få noget unikt, og dét er noget, som vægter højt, kan vi se i vores undersøgelse,” siger Susanne Svensson, Expedia.dk.

Dykker man ned i, hvilke kategorier vi helst køber, er sko, tøj og skønhedsprodukter blandt favoritterne. 13% svarer, at London har den højeste kvalitet af varer, frem for andre europæiske storbyer.

De mange tilbud i millionbyen kan virke uoverskuelige, med fare for, at man ikke får oplevet de skønne kvarterer bag hovedstrøget.Expedia.dk har samlet en række insider-tips, hvor lokale guider gennem de bedste shopping-steder med udførlige beskrivelser, billeder og private videooptagelser.

Se insider-tips på: https://blog.expedia.dk/shopping/ .