Home Nyheder Verdenskendte medier hylder St. John

Verdenskendte medier hylder St. John

1
SHARE

st johnDen seneste måneds tid har været en dans på roser for tropeøen i Dansk Vestindien. Tre af verdens mest velrenommerede medier – TripAdvisor, Men’s Fitness og Condé Nast Traveler – giver St. John særdeles rosende omtale.

”Det er ikke ukendt for St. John at modtage hæder, men ikke desto mindre understøtter den store opmærksomhed, at den uspolerede natur og de kridhvide sandstrande stadig er blandt verdens mest eftertragtede,” lyder det fra Dansk Vestindiens turistchef, Karin Gert Nielsen.

Condé Nast Traveler er stor fan af Trunk Bay på St. John. Den caribiske perle er på magasinets nye liste over verdens smukkeste strande. Ud over den uspolerede, kridhvide strand er Trunk Bay leveringsdygtig i et af verdens bedste snorkling-farvande og unikke vandreruter i nationalparken.

Trænings- og fitnessmagasinet, Men’s Fitness, har kåret Caneel Bay til et af de bedste steder til aktiv ferie. Med syv caribiske strande og 75% nationalpark er der rig mulighed for at snorkle, dykke, padle, svømme og vandre.

TripAdvisors liste over verdens 25 bedste strande har Maho Beach fra Cruz Bay på St. John på en 11. plads. På grund af uspoleret natur og rigt dyreliv. Maho Beach giver både mulighed for at svømme med havskildpadder og slikke sol side om side med en leguan.

1 COMMENT

  1. Dansk Vestindiien er der ikke noget der hedder. Det er over 100 år siden at den danske stat solgte disse øer til USA. øerne er nu U.S. Virgin Islands

Comments are closed.