Home Nyheder Vagn Sørensen forlader Cimber Sterling

Vagn Sørensen forlader Cimber Sterling

3
SHARE

Vagn Sørensen er tidligere koncerndirektør i SAS og topchef for Austrian Airlines; han sidder i dag i en halv snes bestyrelser, i rejsebranchen er han formand for Scandic Hotels’ bestyrelse, næstformand for DFDS Seaways’ bestyrelse, ligesom han siden 2006 har været i Air Canadas bestyrelse; Air Canada, der i øvrigt i morgen genåbner ruten mellem Toronto og Københavns Lufthavn. Han er bl.a. også formand for TDC’s bestyrelse.

 

”Luftfart er i en afgørende fase. Den vil jeg gerne præge. Fremtidsplanen for Cimber Sterling er så spændende, at jeg ikke kunne sig nej, da jeg blev spurgt, om jeg ville i bestyrelsen,” sagde 50-årige Vagn Sørensen, da han i juni sidste år kom ombord hos Cimber Sterling og tilføjede:

 

”Det sidste, man skal gøre i luftfart, er at hvile på laurbærrene, og Cimber Sterlings vækstambitioner rækker langt ind i fremtiden.”

 

Men i dag, torsdag, skriver Børsen, meddelte bestyrelsesformand i Cimber Sterling Group, advokat Niels Erik Nielsen, i en fondsbørsmeddelelse:

 

"Som følge af en meget betydelig arbejdsbyrde, bl.a. som formand for bestyrelser i andet regi, har Vagn Sørensen over en periode tilkendegivet, at han ønskede at udtræde af bestyrelsen i Cimber Sterling Group.”

 

Formanden roser Vagn Sørensens bidrag til Cimber Sterling, men konstaterer, at Vagn Sørensen "ikke har mulighed for at yde den fornødne indsats i arbejdet for selskabet."

 

Cimber Sterlings storaktionærer tages nu med på råd for at finde en afløser, så der vil være en ny kandidat klar til den ordinære generalforsamling den 19. august. Målet er at finde en person, der også har stor brancheerfaring.

Skrevet af Henrik Baumgarten

3 COMMENTS

  1. Måske man skulle prøve Stig Elling og lade flyselskabet få lidt charterkunder tilbage i folden. Tui Nordic har jo aldrig rigtigt slået igennem på det danske marked med Star Tour, og QI er jo “Danmarks flyveselskab” ligesom Stig er Danmarks rejsekonge nr. 1. Det vil helt sikkert give flere kunder i butikken…

  2. Ok så….man kunne jo nemt fristes til at drage en konklusionen ud fra Vagn Sørensens udtræden af bestyrelsen i Cimber Sterling. En mand med så megen viden og engagement i og omkring luftfart, har måske set skriften på væggen for Cimber. Tilsyneladende gider han i hvert fald ikke bruge mere af sin tid på dette firma. Det finder jeg bekymrende for firmaets investorer og ikke mindst de ansatte. Så hårdt er det jo heller ikke at være medlem af en bestyrelse. Håber selvfølgelig det bedste, men det er en stærkt bekymrende nyhed.

  3. Måske er det blot på tide at få en ny mand ind med nye ideer og vision…og een der kan få ryddet op i direktionen!

Comments are closed.