Home Nyheder Vagar nedsætter passagerafgifterne

Vagar nedsætter passagerafgifterne

1
SHARE

DutyFreeFAEVagar Lufthavn på Færøerne oplyser, at man på grund af en fornuftig økonomi, sætter passagerafgifterne ned fra 185 til 165 kroner pr. person.

Efter at landingsbanen i 2011 blev forlænget fra 1250 til 1799 meter, har der været kraftig vækst i passagertallet. Og nu hvor den nye terminal med bedre indtjeningsmuligheder har været i drift i over et halvt år, har lufthavnen meget bedre muligheder for at sikre en fornuftig økonomi.

”Idet vi har klaret at bygge både landingsbane og ny terminal til den budgetterede pris og til tiden, har vi nu mulighed for både at sætte passagerafgifterne ned og at investere i flere forbedringer i passagerarealerne og at investere mere i at forbedre regulariteten”, siger Kitty May Ellefsen, bestyrelsesformand i Vagar Lufthavn.

”Vagar Lufthavn ønsker flere direkte ruter til og fra Færøerne og er derfor glad for Atlantic Airways strategi om øgede frekvenser på nogle ruter og introduktion af nye ruter”, siger Jákup Sverri Kass, direktør for lufthavnen.

Atlantic Airways vil komme med flere frekvenser på Bergen og Reykjavik og beholde helårsflyvninger på København og Billund. Derudover kommer flyselskabet til at betjene ruter til Edinburgh, Mallorca og Barcelona. Milano og London er ikke med i rutebilledet for 2015, fordi de ikke var profitable.

1 COMMENT

  1. Skønt at Færøerne kan vise vejen! Her kan Grønland lære noget!! Det er ubegribeligt, at et land som Grønland fuldt ud bakket op af Danmark i den grad ønsker at ødsle milliarderne væk (tocifret vist ikke trecifret beløb), siden overtagelsen i begyndelsen af halvtredserne af 2 internationale lufthavne beliggende i en polar ørken, hvor reelt ingen mennesker bor. Noget lignende ses næppe andet sted i vort globale samfund. Tro det eller ej men disse ørken placerede internationale lufthavne anvendes stadigvæk den dag i dag.

Comments are closed.