Home Nyheder Vælg favoritværelse inden afrejsen

Vælg favoritværelse inden afrejsen

0
SHARE
Spies giver mulighed for at bestille lige netop favoritværelset.

Spies lancerer en service, hvor gæsterne kan reservere deres favorithotelværelse. Seks dage inden afrejse får gæster til en række koncepthoteller, en mail med tilbuddet.

De tilgængelige værelser er markeret på et kort over hotelområdet, og tilbuddet er afhængigt af, hvor mange værelser, der er tilgængelige på ankomstdagen.

”Vores gæster har længe efterspurgt muligheden for at få bekræftet, at de får deres helt specielle favoritværelse. Nogle vil have en bestemt udsigt eller beliggenhed, mens andre bare vil have et bestemt værelsesnummer. Nu bliver det muligt for et antal gæster at få værelsesnummeret bekræftet i forvejen”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Projektet er i dette forår testet af Spies. 20% af de gæster, som i testen fik tilbuddet om at vælge et specifikt værelsesnummer, takkede ja til tilbuddet. I dag er cirka 40 hoteller med i projektet, først og fremmet koncepthoteller som Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og Sentido, men antallet af tilknyttede hoteller vokser. Til næste sommer er målet, at lover 100 Spies-hoteller skal kunne tilbyde at reservere et specifikt værelsesnummer.