Home Nyheder Vadehavs ø-hop på to hjul

Vadehavs ø-hop på to hjul

0
SHARE

HamburgerHalligDet grænseoverskridende turismeprojekt ’Natur og turisme’, der støttes af EUs Regionalfond og Interreg 4A-programmet, som dækker Syddanmark, Slesvig og K.E.R.N., tilbyder nu en helt ny form for ø-cykelferie.

Turene varer en uge og giver optimal mulighed for at cykle på en håndfuld vadehavsøer. Det nye produkt er udarbejdet af to af projektets partnere, Sydvestjysk Udviklingsforum og Wirtschaftsförderung Nordfriesland.

Dansk-tysk ø-hop fører på en uge deltagerne til fem Vadehavsøer, Föhr, Amrum, Mandø, Fanø og Rømø.

Det starter og slutter i Nieböll syd for grænsen, og turen er tilrettelagt, så man bruger mindst mulig tid på transport fra sted til sted. Derfor bor man tre nætter på Föhr og fire nætter i Ribe, mens transporten over de lange afstande sker med tog.

”Vi tilbyder en cykelferie med en stor grad af komfort. Det handler naturligvis om, at man på en cykelferie skal koncentrere sig om netop at nyde turen på to hjul gennem den fantastiske natur på øerne og ikke bruge en masse unødig tid på at komme fra den ene ø til den anden,” siger projektkoordinator Rasmus Sømod, Sydvestjysk Udviklingsforum.