Home Nyheder Vacasol begærer sig konkurs

Vacasol begærer sig konkurs

0
SHARE

toscanaDen danske rejseportal Vacasol, der formidler udlejning ferieboliger i Europa, har ifølge TV2 Business indgivet konkursbegæring til Sø- og Handelsretten efter flere år med millionunderskud.

Virksomheden har i flere måneder forhandlet med potentielle investorer og købere for at sikre overlevelse, men nu står det klart, at det ikke vil lykkes. Det har heller ikke været muligt at sikre den nødvendige finansiering fra eksisterende aktionærer til fortsat drift, skriver Vacasol i en mail til sine partnere

Vacasol blev grundlagt i 2007 og det samlede tab løber op i 30 millioner kroner. De store underskud har ædt egenkapitalen. Vacasol ejes af bl.a. erhvervsmændene Erik Arnbak, Mikael Konnerup og Jesper Lohmann og har mere end 200 samarbejdspartnere. Selskabet formidler udlejning af ferieboliger via hjemmesider i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland, Frankrig og Storbritannien.

Konkursbegæringen betyder, at Vacasol ikke længere tager imod nye bookinger. Kunder, der allerede har booket gennem Vacasol, vil blive kontaktet direkte med henblik på at sikre rejsen.

Vacansol er ikke registreret hos Rejsegarantifonden, så kunder kan ikke hente erstatning ad den vej. En kurator skal nu undersøge, om det er muligt at sælge hele eller dele af Vacasols aktiver for at skaffe penge til kreditorerne.