Home Nyheder Udlejere snyder med skatten

Udlejere snyder med skatten

1
SHARE

Ifølge Jyllands-Posten ’glemmer’ tusinder af danske sommerhusejere at fortælle skattevæsenet, når de lejer deres sommerhus ud, skriver bt.dk.

 

Over 25% af de 5.000 sommerhusejere, som Skat har kontrolleret i en særlig aktion, havde ikke skrevet de korrekte lejeindtægter på deres selvangivelser. Sammenlagt har aktionen afsløret skattefusk for omkring 30 millioner kroner, hvoraf en enkelt sommerhusejer har ført 200.000 kroner i lejeindtægt udenom skattevæsenet.

 

Til efteråret vil skatteminister Troels Lund Poulsen komme med et lovforslag, som hæver bundfradraget for sommerhusudlejere fra 10.000 til 20.000 kroner og samtidig giver udlejningsbureauerne indberetningspligt.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Der er ikke noget at sige til at riget fattes penge! Det er åbenbart ikke kun ” Multinasserne” der undrager i skat. Som sommerhusejer så ved jeg at Skat har seendt breve til alle sommerhusejere og fortalt om reglerne. De har også gennemført store kampagner- så det er efter min bedste overbevisning, ond vilje når folk ikke svarer det de skal.

    Mon nogle af unddragerne jamrede da man reducerede børnefamilieydelse, dagpenge eller andet?

Comments are closed.