Home Nyheder Uber blæser på tysk forbud

Uber blæser på tysk forbud

1
SHARE

uberDen amerikanske taxiapp gigant vil erobre hele verden og vil ikke lade sig stoppe af et forbud, der blev nedlagt ved en domstol i Frankfurt og gælder for hele Tyskland.

Tvært imod åbnede Uber i går, tirsdag, sin billige taxi-ordning, UberPop, i Göteborg og Stockholm og nu venter branchefolk, at turen snart kommer til Danmark.

Medstifter af den danske taxiapp Drivr, Nikolaj Køster: “Nu kommer de tæt på Danmark. Det er samme model, som de har brugt i mange andre europæiske storbyer, og det bliver den måde, de også snart vil lancere sig i her”, skriver jp.dk.

“Uber vil fortsætte sine aktiviteter i Tyskland og tilbyde UberPop via sin app i hele Tyskland,” siger en talsmand for Uber til BBC.

Taktløst, men med tungtvejende argumenter, mener Nikolaj Køster: “Ubers argument er, at kunderne gerne vil have dem. Og det vil de.”

Uber i Sverige lover op til 60% billigere taxiregninger via samkørselsystemet UberPop. Det fungerer ved, at personer, der f.eks. kører til og fra arbejde, kan modtage et praj via app’en og derpå samle personen op mod betaling, som app’en beregner.

1 COMMENT

  1. Findes der ikke en journalist i dette land, som istedet for blot at videreformidle Nicolai Køsters gentagne forsøg, på at få bragt budskabet om hans forskellige apps (Click A Taxi og Drivr) frem i medierne, måske ville sætte sig til at undersøge, om det Nicolai Køster faktisk vil kan lade sig gøre i Danmark?

    Svaret vil med stor sandsynlighed ikke behage hverken Haxi, Uber eller Nicolai Køster.
    Vi har faktisk een fin lovgivning der regulere taxikørslen, Nicolai Køster ved sikkert også at politikerne er igang med at justere den.

Comments are closed.