Home Nyheder Turismen til Folkemøde Bornholm

Turismen til Folkemøde Bornholm

0
SHARE

folkemødeTuristerhvervet og de centrale offentlige turistaktører vil sætte turismen til debat i et moderne sommerhus for at drøfte, hvordan man skaber vækst og arbejdspladser i Danmark.

Regeringen prioriterer turismen højt og har nedsat Vækstteam for turisme- og oplevelsesøkonomi. Turismen skaber 120.000 arbejdspladser og en omsætning på over 80 milliarder kroner om året. Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen og formand for Danmarks Vækstråd, Lars Nørby Johansen, vil debattere med turismens centrale aktører torsdag klokken 17.15 til 18.15.

Hvordan udvikler vi dansk turisme, så vi får vækst og beskæftigelse? Det vil Danske Regioner, Kommunernes Landsforening, folketingsmedlemmer, turisterhvervet, VisitDenmark, Videncenter for Kystturisme, Cyklistforbundet og regionale turismeselskaber debattere fredag klokken 12.30-14.00.

Lørdag klokken 10-11 er der cykelløb fra Turisternes Hus arrangeret af Cyklistforbundet.

”Dansk turisme skal stå sammen, hvis vi skal skabe job og vækst, og derfor er det positivt, at så stor en del af organisationerne er med på Folkemødet på Bornholm,” siger formanden for Turisterhvervenes Samarbejdsforum, Steen Seitner, adm. direktør i DanCenter.