Home Nyheder Turisme skal hjælpe Libyens genopbygning

Turisme skal hjælpe Libyens genopbygning

1
SHARE

libyenLibyens turistministerium har bedt FNs turismemyndighed, UNWTO, om hjælp til at implementere en genopbygningsplan, der skal styrke turistomsætningen, skabe beskæftigelse og forbedre landets image.

En delegation fra UNWTO under ledelse af generalsekretær Taleb Rifai har taget udfordringen op i forbindelse med en workshop omkring teknisk samarbejde i Libyens hovedstad Tripoli.

“Bæredygtig turisme skal være med til at fremme beskæftigelse, styrke vores valutaindtjening og udvikle vores image som en attraktiv turistdestination både indenrigs og udenrigs”, siger turistminister Ikram Bash Imam. “Genoplivning af vores indenrigs turisme vil samtidig være med til at styrke et nationalt sammenhold i en tid med national genopretning”, tilføjer hun.

“Libyen har gode kort på hånden for udvikling af turisme med både naturlige, kulturelle og arkæologiske attraktioner, herunder fem Unesco verdensarv-destinationer”, siger UNWTOs generalsekretær. ”Turisme er det rette værktøj til at fremme nationens position og medføre en bæredygtig økonomisk vækst med jobskabelse – især for de unge”, tilføjer han.

Emnerne for workshoppen var opbygning af rammebetingelser for turismeerhvervene, personaleudvikling, bæredygtighed, samt opbygning af marketing og image.

1 COMMENT

  1. Det lyder spændende- kommer gerne forbi når der er styr på tingene. Held og lykke til Libyen:-)

Comments are closed.