Home Nyheder Tøserne på ferie uden fyre

Tøserne på ferie uden fyre

0
SHARE

tøseferieEn rejse med veninderne – gerne i efterårsferien – bliver et mere almindeligt indslag i kvindernes feriekalender. Det gælder typisk to til fire dage til en populær storby i Europa evt. med en afstikker til New York.

”Det er veninder, der har holdt sammen i mange år. Det er kvinder på 30-50 år med familie, børn og aktiv fritid med behov for et pusterum i selskab med veninderne. Temaet er samvær, shopping og gode restauranter krydret med teater og musicals. Et spa-besøg hitter også”, siger Spies’ kommunikationschef Torben Andersen, der vurderer, at markedet for storbyferier er steget med ca. 60% på fem år.

Top 5 over venindernes foretrukne byer i efteråret 2014 ser således ud: 1. London, 2. Paris, 3. Madrid, 4. Berlin og 5. New York.

”Palma på Mallorca er lidt af en ’bobler’ til Top 5. Byen har masser af shopping-muligheder og restauranter, og så er der ikke langt til en strandtur. Berlin er tordnet op ad listen det seneste par år takket være trendy butikker, caféer og restauranter. Og London og New York lokker – som altid – med shopping og musicals”, siger Torben Andersen.

Også flere mænd tager på tur med gutterne. De er til fodbold i Madrid og London – og gerne et pubbesøg eller to. Også i Berlin, Prag og Dublin kan temaet være selskabelig hygge til en god pris.

Top 5 over fyrenes foretrukne byer i efteråret 2014: 1. Madrid, 2. London, 3. Berlin, 4. Prag og 5. Dublin.