Home Nyheder Tivoli lukker på søndag

Tivoli lukker på søndag

0
SHARE

tivoli-garden-3Når Tivoli siger tak for en dejlig sommer kan de morgenfriske motionister starte dagen med en løbetur, Tivoli-Garden går parade og Pantomimeteatret har en særforestilling med overraskelser.

Der lægges ud lørdag med biludstilling, dans på Plænen og de sidste sommerture i forlystelsesnyheden Fatamorgana.

Lige fra morgenstunden er der løbetur i Tivoli. Klokken 9.00 går startskuddet ved Den sorte diamant til ’Copenhagen Cultural District Urban Trail’, et 10 kilometer langt løb, der går gennem Københavns Kulturkvarter. Ud over at løbe gennem Tivoli, kommer deltagerne forbi Christiansborg Ridebane, Københavns Rådhus og Christian IVs gamle bryghus. Mere om løbet her: http://www.tivoli.dk/da/program/2016/copenhagen+cultural+district+urban+trail

Efter succes med balletten Askepot, hvor Dronningen har skabt scenografien, og Oh-Land har stået for musikken, siger danserne på Pantomimeteatret søndag klokken 15.00 traditionen tro farvel med en skæv særforestilling. I ’Tak for i år’ er prøver, der går galt, intriger og konkurrerende dansere, der ender med at slå hinanden ihjel, blot nogle af ingredienserne sammen med en scene fra Askepot, som aldrig er blevet vist.

Tivolis fyrværker har sørget for at sole, fontæner, luftbomber, møllehjul, og hvad der ellers hører til et ordentligt krudtshow, er klar til klokken 23, når Tivoli slutter sommeren med brag, farver og musik.