Home Nyheder Tivoli forlænger sommeren

Tivoli forlænger sommeren

0
SHARE

tivoli1. april åbner Tivoli sommersæsonen og sæsonen bliver længere end tidligere som led i Den gamle Haves ønske om at nærme sig helårsåbning.

“Vi har tidligere været varsomme med at tage hul på årets sommersæson så tidligt, men gæsterne tog flot imod sæsonudvidelserne sidste år med Halloween og forlænget julesæson,” siger underdirektør i Tivoli Dorthe Weinkouff Barsøe.

“I de seneste år er det med flere aktiviteter i Glassalen og Koncertsalen lykkedes at blive mindre vejrafhængige. I år har vi sammensat det mest ambitiøse kulturprogram i Tivolis historie,” siger underdirektør Nikolaj Koppel.

“Med verdensstjerner på Plænen fra Lady Gaga til Elton John, et historisk dyrt Fredagsrock-program, et nyt hold i sommerrevyen samt hele det øvrige kulturprogram, har vi oplevelser til alle segmenter uanset alder, smag og pengepung,” siger han.

Sæsonforlængelserne har givet en gæstefremgang på 6,2%, og der er også en opjustering af forventningerne til årets resultat på vej, når Tivoli kommer med sit årsregnskab 23. marts.