Home Nyheder Titanic II skal sejle i 2018

Titanic II skal sejle i 2018

0
SHARE
Titanic II.
Titanic II.

Australske Blue Star Line har måttet udskyde deadline for projektet, men nu er selskabet klar med tegningerne til Titanic II og den tro kopi skal angiveligt søsættes i 2018, skriver Daily Mail.

Blue Star Line, der ejes af rigmanden Clive Palmer, har en model af Titanic II på plads, og selskabet har nu også præsenteret en række tegninger af kopien indefra.

Ud over, at det nye krydstogtskib angiveligt får moderne faciliteter som robotbartendere og kæmpe rutsjebaner, så lover producenten, at Titanic II bliver så identisk som muligt med det oprindelige RMS Titanic. Det vil sige identisk størrelse og interiør i præcis samme stil.

Skibet kommer dog til at rumme et par hundrede flere passagerer (2435 passagerer mod 2223), ligesom der vil være plads til 2.700 redningsbåde mod 1.178. Et faktum, som ingen nok vil indvende det store imod.

Projektet er indtil nu blevet udskudt flere gange og skeptikere har undervejs tvivlet på, at det bliver til noget. Med præsentationen af tegningerne synes det dog at være rykket nærmere.

Det ikoniske trappeløb fra Titanic genskabes 1:1.
Det ikoniske trappeløb fra Titanic genskabes 1:1.