Home Jobbørs Teamleder til Jysk Rejsebureaus afdeling i København

Teamleder til Jysk Rejsebureaus afdeling i København

0
SHARE

Jysk Rejsebureau København

Er du en motiverende, sympatisk og resultatskabende leder med salgs- og rejsebrancheerfaring? Så er det dig vi leder efter som teamleder til vores kontor i København!

Vi leder efter en dynamisk og engageret leder, som kan stå for den daglige drift af vores kontor i hjertet af København. Kontoret er på under 3 år gået fra 4 til 10 berejste medarbejdere med variende ancinnietet og erfaring. Fælles for dem alle er dog, at de lever og ånder for at rejse og for at sælge rejser -og det gør du selvfølgelig også.

Arbejdsopgaver
Din fornemmeste opgave som teamleder er at lede, motivere og udvikle dit team sådan, at teamet lykkes med de mål, handlingsplaner og salgsbudgetter, du er med til at sætte for dem sammen med de øvrige ledere i Jysk Rejsebureau.

Derudover er du forgangskvinde/mand for vores høje standard af kundeservice. Du ved, hvad der skal til for at få kunderne til at føle sig velkomne og i trygge hænder. Sammen med dit team, skal du kontinuerligt arbejde med at sikre levering af en service, der ligger blandt branchens bedste.

Den idelle kandidat
Vi vil allerhelst finde en berejst kandidat, der besidder alle følgende egenskaber og kvalifikationer, men kan du kun svare “ja” til ét par stykker, så send gerne din ansøgning alligevel.

  • Du er er en erfaren, synlig og operativ leder, som trives med at være tæt på dit salgsteam
  • Du har salgs/og eller personaledelseerfaring fra rejsebranchen.
  • Vi ser gerne, at du har GDS-erfaring og du har naturligvis været vidt omkring i verden – meget gerne oversøisk som backpacker.
  • Du har erfaring med at få værdier, missioner og visioner til leve i en organisation og kan dermed fortsat sikre at den “jyske holdånd” kan mærkes på den anden side af Storebælt.
  • Du er selvstændig, velovervejet, positiv, sympatisk, loyal, robust og brænder for at få andre til at lykkes.

Du får:

  • En travl, men spændende hverdag i et ungt, ambitiøst og internationalt miljø
  • En arbejdsgiver som vægter personlig udvikling højt
  • En attraktiv lønpakke med bonus, pensionsordning og sunhedsforsikring
  • En bred vifte af personalegoder

I Jysk Rejsebureau snakker vi tit om en bestemt ånd, der er i organisationen – den jyske ånd. Den jyske ånd er en betegnelse for det fundament, der lever som organisationens arbejdsgrundlag, motivation og de krav, vi stiller til os selv. Vi tilbyder en arbejdsplads, der oser af eventyrlyst kombineret med en vindermentalitet, hvor der er højt til loftet, og hvor vi sammen arbejder målrettet med at forsætte den vækst vores dygtige kollegaer har skabt gennem en årrække. Læs mere om Det jyske fundament her: https://www.jysk-rejsebureau.dk/om-os/det-jyske-fundament/

Vi læser ansøgninger løbende, men indkalder først til samtale når ansøgningsfristen er udløbet.

Ansættelsesform: Fastansat
Arbejdstid: Fuldtid
Startdato: Hurtigst muligt – Men vi venter gerne på den helt rette kandidat.
Løn: Efter aftale
Antal ledige stillinger: 1
Arbejdstid: 37 timer
By: København K
Region: Københavns Kommune
Land: Danmark
Referencenummer: 2017/15
Kontakt: Lars Møller Christiansen, +45 86 20 77 36 eller 53 63 29 79
Publiceret: 29.11.2017
Sidste ansøgningsdag: 15.12.2017

ANSØG HER