Home Nyheder Take off til Los Angeles med SAS

Take off til Los Angeles med SAS

0
SHARE
Den nye rute fra Stockholm til Los Angeles åbner.
Den nye rute fra Stockholm til Los Angeles åbner.

I går, mandag, lettede SAS for første gang fra Stockholm til Los Angeles. Ruten er en af SAS store langruteinvesteringer og selskabets femte direkte rute til USA.

I slutningen af marts åbner SAS også en ny rute mellem København og Boston og til september begynder SAS at flyve til Miami fra både København og Oslo.

Flyenes nye kabiner, som blandt byder på nyt underholdningssystem og WiFi, har fået en flot modtagelse og god omtale af kunder.

SAS har en historie med ruter til Californien og var det første flyselskab nogensinde til at krydse polarområdet. I 1954 startede SAS den første rute mellem Skandinavien og Los Angeles. Det var muligt takket være SAS egen navigationsteknologi, som desuden forkortede afstanden med tusind kilometer. Det tog fem år før konkurrenterne fulgte trop, hvilket betød, at SAS i lang tid var meget betydningsfuld særligt for filmindustrien, som pendlede mellem USA og Europa.

”Det er stort at være med til at genåbne vores historiske rute til Los Angeles. Med den nye rute, som flyves dagligt, forbinder vi nu igen to meget dynamiske og innovative regioner”, siger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.

Otte fly er opgraderet med nye kabiner og to helt nye fly blev taget i brug i efteråret 2015. Sæderne i SAS Go og SAS Plus er designet med ekstra god opbevaring, som giver bedre plads. På SAS Business har alle sæder direkte adgang til midtergangen, og stole som kan foldes ned til fladt sengeleje. Sengetøjet kommer fra Hästens. I alle klasser findes nyt underholdningssystem med HD-skærme og trådløs internetopkobling.

SAS har i dag langdistanceflyvninger fra Skandinavien til New York, Washington DC, Chicago, San Francisco, Beijing, Shanghai, Tokyo og Hongkong. I 2016 åbner SAS nye ruter fra Skandinavien til Boston og Miami.