Home Nyheder Tættere alliance-samarbejde

Tættere alliance-samarbejde

1
SHARE

Kommerciel direktør i SAS, Robin Kamark, finder tiden inde til at bringe samarbejdet indenfor alliancen endnu videre – for SAS vedkommende især med alliancepartnerne i USA, Asien og Europa, skriver business.dk.

 

Han slår fast, at SAS primære fokus er Europa og som leverandør til gateways til USA og Asien. Mens alle medlemmer i alliancen tidligere var med til det hele, er der nu en tendens til tættere samarbejde med andre selskaber indenfor alliancen.

 

SAS er ikke stærk nok til at oprette et rutenet i USA – det er ikke engang Lufthansa – og det omvendte gælder for United, som heller ikke er stærk nok til en opbygning i Europa. Det giver et behov for tættere samarbejde, og der har SAS tradition for et nært samarbejde med både Lufthansa og United, såvel som med Thai og Singapore Airlines, forklarer Robin Kamark.

 

Der tegner sig allerede et tættere samarbejde mellem United og Continental i USA med Lufthansa, som har købt stort op i Europa. Det ser ud til, at udviklingen går imod en klyngedannelse indenfor alliancen, mener han.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Så håber jeg at SAS vil indse at de ikke er et lavprisselskab, og genindføre bare et minimum af inflight service på de europæiske ruter på economy class. Jeg ved hvor mange passagerer, som ankommer til CPH på en interkontinental rute med en Star Alliance partner, som bliver frustrerede over at de ikke engang kan få serveret et glas vand ombord på det SAS fly der skal flyve dem videre ud i Europa

Comments are closed.