Home Nyheder Svinkløv Badehotel genopføres

Svinkløv Badehotel genopføres

0
SHARE

resuarant-1Det nedbrændte historiske Svinkløv Badehotel har fået beseglet sin fremtid. På et pressemøde har bestyrelsen bag Svinkløv Badehotel og forpagterparret oplyst, at det populære hotel genopføres.

Det er en 100% enig bestyrelse, der har besluttet, at hotellet skal genopføres.

”Vi har talt om, hvorvidt hotellet skulle genopføres – og ja, det skal det. Skal det være med Kenneth og Louise som værtspar? Ja, det skal det”, siger bestyrelsesformand for Svinkløv Badehotel, Steen Royberg ifølge tv2.dk.

Bestyrelsesformanden understreger, at genopførelsen kræver et tæt samarbejde mellem forsikringsselskaberne, men økonomien skal man ikke frygte: ”Vi har både evnen, viljen og økonomien til det”.

”Det har været en rigtig turbulent uge, fordi vi har mistet noget, der betød rigtig meget for os, og vejede tungt i vores hjerter. Den opbakning vi har fået omkring genopførelsen, er det lys, vi har at holde fast i”, sagde Louise Toft Hansen på pressemødet.

Bestyrelsen er endnu ikke klar over, hvordan det nye hotel skal se ud. Heller ikke om det skal genopføres som en tro kopi: ”Vi ved ikke, hvordan det kommer til at se ud, men det kan godt være, at der vil være en stor grad af træ, og vi vil se på sikkerheden af det”, siger bestyrelsesformand, Steen Royberg.

Det er bestyrelsens målsætning, at hotellet skal genåbnes mellem påske og pinse i 2018. Hvad det kommer til at koste, ved de ikke.