Home Nyheder Svøm med en 700 kg krokodille

Svøm med en 700 kg krokodille

0
SHARE

Holder glasset eller gør det ikke? ’Dødens grotte’ er en ny attraktion i Crocosaurus Cove-akvariet på hovedgaden Mitchell Street i Darwin, hovedstaden i Northern Territory. Gyset, der blev præsenteret på den australske fagmesse for rejsebranchen, ATE, der slutter i dag i Adelaide, giver en 15 minutters undervandsoplevelse med en stor krokodille.

 

Adrenalin-oplevelsen sker ved, at der inde i en af krodilletankene er en stor glasbeholder. Den hopper man ned i – og har så øjenkontakt med en af krokodillerne i akvariet. Glasset, der adskiller mennesket fra krokodilen, er hærdet, så ‘dillen ikke kan gennemtrænge det. Det er krokodillerne ikke altid klar over, hvilket tand- og klomærker i glasset vidner om. Glastanken er 75% fyldt med vand, så gæsten kan komme op til overfladen og tanke luft. Krokodillen ligger enten og snuer på bunden af sit bur eller cirkler lidt rundt om glasbeholderen.

 

I alt har akvariet syv krokodiller, den største, Burt, vejer ca. 700 kg. og er over 5 meter lang – og ca. 80 år gammel. Det var angiveligt Burt, der var krokodillen, som lavede det berømte angreb i filmen Crocodile Dundee.

Skrevet af Henrik Baumgarten

SHARE
Previous articleDagens Job
Next articleNy turisme-direktør