Home Nyheder Strömma taber sag mod konkurrent

Strömma taber sag mod konkurrent

0
SHARE

strömma sightseeing busSelskabet Strömma Danmark A/S tabte endnu en strid om udseendet på de dobbeltdækkerbusser, som selskabet og konkurrenten Step On Step Off kører turister rundt i Storkøbenhavn.

Sø- og Handelsretten har frifundet Step On Step Off, og Strömma Danmark skal betale 30.000 kroner i sagsomkostninger til sin konkurrent, skriver finans.dk.

Tvisten drejede sig om brugen af teksten ’Hop On Hop Off’ kombineret med farven rød på busserne. Strömma hævdede, at Step On Step Off har været for nærgående i sin markedsføring. Selskabet mener, at de to selskabers busser ligner hinanden så meget, at turisterne kan komme i tvivl om, hvem de kører med.

Derfor krævede Strömma blandt andet, at Step On Step Off fik forbud mod at bruge teksten på selskabets røde og blå busser. Men det blev afvist af Sø- og Handelsretten.

Tidligere var det den røde farve på turistbusserne i København, der var strid om. Her ville Strömma have konkurrenten til at droppe farven rød, men også her tabte selskabet sagen, hvor Østre Landsret blandt andet anførte, at røde dobbeltdækkerbusser er et kendt fænomen.