Home Nyheder Stor utilfredshed med Sterling

Stor utilfredshed med Sterling

7
SHARE

Mere end hver fjerde kunde, der klager til Forbrugerklagenævnet over flyselskaber, har haft en dårlig oplevelse med flyselskabet Sterling, det skriver politiken.dk.

 

 

 

Fejl på billetter, der fører til tab på flere tusinde kroner for forbrugeren, er ikke en sjældenhed hos Sterling, det afslørede DR’s magasin Kontant.

 

 

 

En gruppen af handelsskolestuderende købte billetter for 12.480 kroner på nettet til Paris, men den dato, som de havde bestilt billetterne til, var lige pludselig ændret, da de fik ordrebekræftelsen fra Sterling.

 

 

De ringede straks til flyselskabet for at få rettet fejlen, men Sterling mente, at det var de studerendes egen fejl, og de ville hverken ændre rejsedato eller give pengene tilbage.

 

 

Det endte med, at gruppen af studerende måtte lukke den bankkonto, de havde overført pengene til billetterne fra, så Sterling ikke kunne nå at modtage pengene.

 

 

Sterling mener ikke, at de studerende kan bevise, at de har bestilt billetten til en anden dato. Ifølge Sterling overholder de loven til punkt og prikke.

 

 

»Flyrejser er et produkt, som ikke fungerer på samme måde, som hvis man køber et par jeans. Man kan faktisk ikke gå ned og levere dem tilbage, hvis man ikke vil have dem alligevel«, sagde kommunikationsdirektør i Sterling Rulle Westergaard.

 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

7 COMMENTS

 1. Er hen af vejen enig i, at Sterling har problemer. Deres kommunikationsniveau er under al kritik og når tingene går galt er de fraværende overfor deres gæster. Senest oplevet ved returrejse fra ferien i Spanien. Lokal handlingagent havde fra NB fået af vide, at alle gæster var blevet kontaktet i forbindelse med hjemrejse forsinkelse på ca 9 timer. Trods dette mødte samtlige passagerer op i lufthavnen, ingen havde hørt noget fra NB. En opringning på deres telefonnumre hjalp intet, telefonen blev ikke taget.
  Nå, men hjem kom vi, vores familiegruppe på 8.
  14 dage senere kom en laaang mail med undskyldning fra NB og med 8 nye flybilletter, uden vi havde kontaktet NB med vores utilfredshed mht kommunikationen – det synes jeg rent faktisk er god service. Så helt ringe er de ikke, de skal bare tilpasse deres trafikprogram noget bedre og hæve service- og kommunikationniveauet.

 2. Selvfølgelig skal Sterling overholde luftfartens spilleregler (og straffes, når de ikke gør og frem for alt skal de se at få styr på deres kundeservice. Et andet medie rapporterede tidligere i dag, at der er oprettet en udfordrende stilling, som kundeservicechef hos Sterling. Vedkommende skal nok få kam til sit hår. Når det er sagt, glemmer folk vist tit, at Sterling på en god dag er luftfartens svar på Netto (og på en mindre god dag, Aldi). Det er IKKE full-service, det er discount. Hvis man ikke vil acceptere det, kan man købe hos de store selskaber.

 3. Som ivrig bruger af Sterling (man skal jo spare et eller andet sted), så ved jeg at deres booking ændre datoen, såfremt der ikke er en afgang på den korrekte dato.
  Dette gøres med TYDELIGE bogstaver på booking site.
  Hvis man ikke læser booking GRUNDIGT igennem inden man klikker på “Godkend”, ja så sidder man altså med en billet med “forkerte” datoer.
  Så derfor LÆS GRUNDIGT igennem inden der klikkes.

  De unge mennesker er nok ikke dumme, de har nok bare været ivrige over at kunne få så billige billetter, og derfor overset den ændret dato.

 4. Jeg er sikker på Nicholas gerne vil ansættes i Sterling. Han har jo den rigtige attitude.

 5. Sterling er lavpris når det er værst. Har selv arbejdet for en handling agent der håndterede Sterling. Det er meget normalt at de er 6-8 timer forsinket, og sammenligner man med SAS er deres kundeservice en joke. Aflyste fly sent på aften betyder for passagerene at de er på egen hånd, da NB ingen repræsentanter har i Kbh på det tidspunkt.
  Man får vel hvad man betaler for, selvom SAS og andre oftest har sammenlignlige priser og bedre service!

 6. nej n arbejder i sterlings kabine 🙂
  men måske skulle han ligesom enkelte andre nærlæse de studerendes problem. de havde jo rent faktisk booket rigtigt. men da de modtager ordrebekræftelsen, så er datoen ændret af sterling… så fejlen må jo ligge hos sterling og ikke hos de studerende.
  – og helt ærligt, hvor ufleksibelt er det ikke også fra sterlings side? jeg mener, hvorfor ikke beholde kunderne i “huset” og så booke dem på den rigtige dato, i stedet for at have en hel flok utilfredse potentielle kunder, som nu (ligesom en del andre) vil gå ud og fortælle omverden om hvor dårligt sterling behandler deres kunder og aldrig booke en billet der igen?

Comments are closed.