Home Nyheder Stewardesser med stil

Stewardesser med stil

0
SHARE
Foto: Hainan Airlines

Kinesiske Hainan Airlines vil have flere internationale ruter og har som et led i planen hyret en haute couture designer. Med de nye uniformer bliver lidt af tidligere tiders glamour hentet tilbage i kabinen.

Den kinesiske designer Laurence Xu havde sin debut i Paris i juli 2013 under haute couture modeugen. Og med stor succes. Den succes har hun nu gentaget med nye uniformer til kinesiske Hainan Airs kabinepersonale.

Laurence Xu er kendt for at tage udgangspunkt i traditionelle kinesiske dragter. Denne gang en cheongsam, der er en traditionel kinesisk kjole med et enkelt elegant snit, hvor kraven går op ad halsen. Kjolerne er dekoreret med print at Rok-fuglen, der bl.a. optræder i Sindbad Søfareren og Aladdin i Tusind og én Nats eventyr.

Laurence Xu har ønsket at kombinere “klassisk orientalsk æstetik med silhuetten af den moderne vestlige dragt”.

Foto: Hainan Airlines

“Samarbejdet mellem Hainan Airlines og og Lawrence Xu er førende indenfor branchen,” sagde brand director Xu Fei ved lanceringen i juli måned.

“Vi skaber ikke blot en ny uniform, men viser også et mere internationalt billede af vores flyselskab. Særligt på vores internationale ruter vil vi gerne vise vores passagerer, at vi er moderne og smarte.”

Ifølge Bloomberg vil Hainan Air vil gerne fordoble antallet af internationale flyvninger fra udvalgte kinesiske byer, og de nye uniformer er en del af Hainan Airs strategi i forhold til at ekspandere.

Foto: Hainan Airlines