Home Nyheder ’Spotlight on Africa’ workshop

’Spotlight on Africa’ workshop

0
SHARE

Igen i år vil arrangementerne blive afholdt ombord på de store skibe, mens de ligger i havn, mens udstillerne om aftenen sejler videre til den næste havn til en ny workshop i et nyt land.

 

Workshoppen vil have særlig interesse for rejsebranchefolk, product managers, travel consultants og travel trade medier, som har ønske om at udvide deres kendskab til Afrika. En række afrikanske hotelkæder, safari lodges, nationale, regionale og city turistkontorer, resorts, attraktioner, biludlejningsselskaber, flyselskaber, golf og sports turoperatører er klar til at svare på spørgsmål.

 

Arrangementet starter klokken 10.00 og varer ca fire timer, hvilket inkluderer frokost og lodtrækning om attraktive rejsepræmier. Det afvikles tirsdag den 15. november i København på DFDS Crown of Scandinavia, onsdag den 16. november i Oslo på DFDS Crown of Scandinavia, torsdag den 17. november i Stockholm i Folkets Hus og fredag den 18. november i Helsingfors på M/S Silja Serenade.

Følgende lande deltager i workshoppen: Sydafrika, Zanzibar, Zambia, Kenya, Botswana, Namibia, Malawi, Zimbabwe, Seychellerne, Mauritius, Tanzania, Rwanda og Uganda.

 

Mere information og tilmelding klik her

 

Skrevet af Flemming Juul