Home Nyheder Spies med nye koncepthoteller

Spies med nye koncepthoteller

0
SHARE
Casa Cook, Kreta.

Næste år lanceres tre nye Sunprime hoteller og et nyt Casa Cook, der byder på høj komfort og stilfuldt design. Koncepthotellerne er de bedst sælgende af Spies ca. 950 hoteller og scorer højest på kvalitet.

I dag bor næsten halvdelen af selskabets gæster på et koncepthotel. De udvikles på basis af de ønsker, kunderne har haft gennem årene – også når det gælder de kulinariske tilbud, aktiviteter og selve indretningen.

To nye Sunprime-hoteller står klar til sommersæsonen. Det er Sunprime Pearl Beach på Kos og Sunprime Protaras på Cypern. Senere på året følger yderligere et voksenhotel, så kæden ved udgangen af 2018 består af 18 hoteller. Det placeres på stranden i Gambia og får navnet Sunprime Tamala.

Spies åbner desuden det tredje Casa Cook-hotel – denne gang ved Chania på Kreta. I forvejen findes konceptet på Rhodos og Kos. Her fokuseres på kombinationen afslapning og muligheden for at opleve og lade sig inspirere af lækkert design og af det lokale miljø. Flere værelser har direkte pool-adgang.