Home Nyheder Spies med business til Thailand

Spies med business til Thailand

2
SHARE
Den bedre plads og service på RoyalClass koster et tillæg på 2.195,- for en returbillet fra København til Thailand.
Den bedre plads og service på RoyalClass koster et tillæg på 2.195,- for en returbillet fra København til Thailand.

Thomas Cook Airlines bruger de kommende måneder et trecifret millionbeløb på at udskifte interiøret på fem af selskabets Airbus A330. Det første er klar i december, og skal bringe ca. 4.500 Spies-gæster til Phuket.

De får nye, ergonomiske sæder med over fire centimeter ekstra benplads og 8,9 tommers touch-skærm i stoleryggen foran. På SunClass er der plads til 274, mens 49 får plads på RoyalClass i ekstra store lædersæder med 15 cm. ekstra benplads, benstøtte og borde i armlænet.

RoyalClass er svar på ruteflyenes Business Class eller Premium Economy. Her er drikkevarer inkluderet, der serveres en tre-retters menu med frit valg mellem to varme retter, morgenmad, aviser og ugeblade.

”På flyet med afgang den 16. december kan man købe en returbillet på RoyalClass for lidt under 10.000 kr. – samme dag koster en tilsvarende billet hos et ruteflyselskab over 7.000 kr. mere”, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

2 COMMENTS

  1. Der er nu ikke meget business over 15 cm. Derfor er prissammenligningen også snyd på vægten. Det er en ommer.

  2. Helt enig med bjarne, det er en ommer, rute selskabernes Business class er indrettet med senge nogle direkte flatbeds, og har man først prøvet at få serveret lækker måltid med klasse vin til så det en fornøjelse at kunne strække sig ud og få 6-8 timer på øjet… vil go så langt at sige selv rute selskabernes mellem klasse har mere benplads og komfort, TV og bord…?? det er da en selvfølge idag selv på økonomi….. go søndag

Comments are closed.