Home Nyheder Spansk turisme tjener på uro hos konkurrenter

Spansk turisme tjener på uro hos konkurrenter

1
SHARE

spanien turismeEt rekordhøjt antal turister på 8,3 millioner besøgte Spanien sidste måned med nordiske, britiske, tyske og franske markeder som storleverandører.

Antallet af udenlandske turister var det højeste siden man startede opgørelserne i 1995 og 7,1% højere end i august sidste år, oplyser det spanske turistministerium.

I perioden januar til og med august steg antallet af internationale turister til 42,3 millioner – en vækst i forhold til samme periode 2012 på 4,5%.

Det var Catalonien med Barcelona, der fik de fleste besøgende og nåede op på 2,3 millioner tæt fulgt af De baleariske øer med Mallorca, som nåede 2,1 millioner, mens sydspanien nåede op på 1,1 millioner.

Uro i Egypten, Grækenland og til dels Tyrkiet har medvirket kraftigt til, at tilstrømingen til Spanien er steget og udgør en af de få positive tendenser i det økonomisk hårdt ramte land, hvor turismen udgør 11% af det økonomiske grundlag.

1 COMMENT

  1. Jamen det jo herligt nyt for Espana og dens økonomi- lad os håbe at de extra penge ryger i de rette kasser og ikke de forkerte lommer:-)

Comments are closed.