Home Nyheder Smartphone i stedet for værelsesnøgle

Smartphone i stedet for værelsesnøgle

0
SHARE
Teknikken for mobile smartphone-nøgler indgår i ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access-løsningen og er implementeret i Spies’Companion App, som er tilgængelig for både iOS og Android.

Til sommer kan gæster hos Spies springe køerne i receptionen over, når de kommer til deres feriehotel. ’Nøglen’ til deres værelse ligger ved ankomsten i gæstens smartphone

”Vi tester det nye nøglefrie system på et koncepthotel på Kreta. Alt, hvad man har brug for, er en smartphone og en app, som den mobile nøgle sendes til et par dage inden, man tjekker ind”, siger produktchef i Spies, Carlos Cebrian.

I slutningen af maj kom de første ’testgæster’ til hotellet Ocean Beach Club Kreta. Med den mobile nøgle og et kort til at navigere til den rigtige bygning kunne gæsterne hurtigt installere sig.

Spies Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club by Sunwing, samt voksenkonceptet Sunprime Hotels er udviklet fra kundernes ønsker. En vigtig del er at fjerne alt, der kan irritere på en ferie. Med Easy Travel kan gæsterne for eksempel begynde hjemrejsen ved at tjekke ind på flyet allerede på hotellet. Transferbussen kører direkte til lufthavnen uden stop, og i lufthavnen kan man gå direkte til sikkerhedskontrollen.

”Mobile nøgler giver personalet mere tid til at fokusere på gæsterne, så de får den bedst tænkelige oplevelse, siger Markus Boberg, SVP Commercial Excellence i det svenske firma ASSA ABLOY Hospitality, der står for det nye nøglekoncept.