Home Nyheder Slut med mænd i skørter

Slut med mænd i skørter

0
SHARE

nederdelAnsatte hos Arriva – mandlige som kvindelige – kan se frem til snart at få et alternativ til skørter eller lange bukser i sommervarmen.

Historien om lokomotivførerne på Roslagsbanen i Stockholm, der ikke måtte gå i shorts i sommervarmen, men gerne måtte benytte nederdele, er gået verden over og det har nu fået Arriva til at ændre signaler, skriver travelreport.se.

”Vi skal tilbyde vores medarbejdere muligheden for at bære shorts”, siger Tomas Hedenius, kommunikationschef for Arriva Sverige, til TT.

Arriva har hidtil i sin uniformskode forbudt shorts, hvilket de ansatte har beklaget sig over, fordi lange bukser bliver for varmt. Nyheden om, at 13 mandlige ansatte på Roslagsbanen har trukket i skørter i de seneste ugers varme vejr spredte sig som en løbeild verden over. Nu siger Tomas Hedenius, at selskabet har taget ved lære af de ansattes synspunkter.

Han tilføjer, at shortsene er på vej som en uniformsdel, men at det er uvist, hvornår de kan blive udleveret, men det vil ske så snart som muligt.