Home Nyheder Skt. Petri er Skandinaviens bedste business-hotel

Skt. Petri er Skandinaviens bedste business-hotel

1
SHARE

CNBC Business har kåret Europas 25 bedste businesshoteller, og her ligger First Hotel Skt. Petri i København på en sjetteplads, hvilket i realiteten kårer hotellet til det bedste i Skandinavien.

 

I vurderingen har CNBC Business lagt vægt på, at gæsterne får en god serviceoplevelse på et lækkert designhotel, hvorunder også central beliggenhed, en uformel restaurant og en livlig cocktailbar har været afgørende faktorer. First Hotel Skt. Petri er et femstjernet designhotel, og det eneste danske medlem af Design Hotels.

 

”Det er en stor ære, at First Hotels Skt. Petri er blevet det bedste businesshotel i Skandinavien. Det er jo ikke hver dag, at et skandinavisk hotel bliver valgt som Europas sjettebedste. Jeg tror den gode placering på CNBS Business liste blandt andet kommer af vores stærke brand samt det, at vi tør gøre ting anderledes, og frem for alt at vi fokuserer på at optimere gæsteoplevelsen,” fortæller Michael Telling, koncerndirektør i First Hotels.

 

CNBC Business har i år valg at se bort fra hoteller, som tager sig betalt for internet, og som ikke tilbyder gratis flaskevand på værelset. De forretningsrejsende bliver mere og mere krævende, noget som reflekteres i undersøgelsen. God design er fortsat i fokus, men ikke for enhver pris – det skal være funktionelt, og ikke bare elegant.

Skrevet af Redaktionen

1 COMMENT

Comments are closed.