Home Nyheder Skoene fungerer som turistguide

Skoene fungerer som turistguide

0
SHARE

easyJets SneakairseasyJet har løftet sløret for sin prototype på de smarte sko ’Sneakairs’, der via vibrationer i sålen skal guide turister igennem storbyerne uden brug af kort.

Snør skoene, tast en destination ind på smartphone, læg den i lommen og bliv guidet til storbyens seværdigheder via vibrationer i skosålen. Det er tanken bag easyJets’Sneakairs’, der er lanceret som en prototype ved ’Barcelona Street Project’.

I skoens sål er en unik GPS-teknologi, som via Bluetooth er forbundet til en app. App’en sender signaler tilbage til sålen, der vibrerer forskelligt afhængigt af, om man er på rette vej eller afvej.

”De nye Sneakairs er en prototype, men meningen er, at passagerer skal kunne købe skoen ombord på easyJets fly,” siger marketingdirektør Peter Duffy.

”easyJet flyver hver dag tusindvis af mennesker til nye og ukendte destinationer, og med denne løsning håber vi at kunne gøre rejsen mere oplevelsesrig,” siger Nuria Martínez, digital områdedirektør i D6, easyJets samarbejdspartner.

Prototypen er testet under ’Barcelona Street Project’, hvor testpersonerne besøgte for eksempel Gaudis Casa La Pedrera og Casa Batllo uden brug af kort.