Home Nyheder Sherlock Holmes trækker turister

Sherlock Holmes trækker turister

0
SHARE

Besøgende indbydes til at besøge Sherlock Holmes’ Storbritannien online. 

 

”Sherlock Holmes er en ægte brittisk karakter som hjælper os med at levandegøre historien på gaderne i London, Liverpool og Manchester. Jeg ser frem til at præsentere vores version af Sherlock Holmes i forbindelse med 150-års jubilæet for sir Arthur Conan Doyles fødsel”, siger filmens instruktør Guy Ritchie. 

 

Den nye film er optaget i blandt andet London, Liverpool og Manchester, med scener fra St. Pauls Cathedral, Houses of Parliament, Old Royal Naval College i Greenwich, Manchesters rådhus samt havnen i Liverpool. 

 

”Sherlock Holmes er stolt over at være englænder og han kender hver millimeter af London, han betragter den som sin by. London er en meget fascinerende by og verdens centrum på den tid hvor filmen udspiller sig. Det har varet fantastisk at filme i Storbritannien”, siger Robert Downey Jr. 

 

Kampagnesitet rummer billeder fra filmen og informationer om indspilningssteder i hele Storbritannien, hvilket blandt andet inkluderer Sherlock Holmes-museet på 221B Baker Street i London. Her er også et kort, som hjælper med at finde steder med Sherlock Holmes-tilknytning. 

Skrevet af Flemming Juul