Home Nyheder Seks danske ’Superplatz’

Seks danske ’Superplatz’

0
SHARE

Skiveren Camping er nyudnævnt til ’Superplatz’, mens campingpladserne Bøsøre Strand Feriepark, Hvidbjerg Strand Feriepark, Jambo Feriepark, Klim Strand Camping og TopCamp Bøjden Strand er blevet genudnævnt. I det øvrige Norden er der kun én anden ’Superplatz’, en campingplads i Sverige.

 

”Udnævnelsen viser, at Danmark fortsat er med i den europæiske top. Vi er blandt de lande i Europa, der har det højeste antal ’Superplatz’ i forhold til landets samlede antal og det understreger den retning med komfort og kvalitet, som alle danske campingpladser har fulgt i de senere år,” siger direktør i Campingrådet Poul Fejer Christiansen.

 

Men selv om Danmark fremhæves som et af Europas bedste campinglande, kommer der færre og færre udenlandske gæster og Poul Fejer Christiansen konstaterer, at tyske og hollandske gæster synes, at det er for dyrt at holde campingferie i Danmark og henviser til, at det er svært at tiltrække gæster, når de f.eks. kan læse, at det dyreste sted i Europa, at købe en cafe latte, er i Danmark. Han håber på en hjælpende hånd fra regeringen, så Danmark kan blive mere konkurrencedygtig.

Skrevet af Flemming Juul