Home Nyheder SAS udvider og åbner Shanghai-rute

SAS udvider og åbner Shanghai-rute

1
SHARE

Med fem ugentlige afgange imødekommer SAS dermed den store efterspørgsel, der er på en komfortabel og direkte flyforbindelse fra Skandinavien til et af verdens største vækstcentre.

 

"Vi er meget glade for den direkte flyvning til Shanghai. De ruteudvidelser, vi gennemfører nu, er rigtig gode eksempler på, at vi følger vores strategi til punkt og prikke. Vi har gennemført markante besparelser og har et konkurrencedygtigt produkt, som kunderne efterspørger. Kombineret med de positive signaler vi ser i markedet, er det et rigtig godt grundlag for at skabe lønsom vækst," siger fungerende koncernchef John Dueholm.

 

Den nye rute betyder, at SAS genindsætter endnu en Airbus A340, som bringer langdistanceflåden op på 11 fly. Samtidig er det et led i den ekspansion, som SAS er i gang med – både interkontinentalt og i Europa.

 

I marts næste år åbner SAS en rute fra Oslo til New York, og dermed er SAS tilbage med en interkontinental rute fra den norske hovedstad, men allerede fra vinterprogrammet i år har SAS genindsat den 10. Airbus

A340, som betyder, at SAS flyver dagligt til Bangkok, Chicago og New York fra København, ligesom der kommer flere afgange mellem Stockholm og New York samt fra København til Dubai.

 

Den europæiske og skandinaviske trafik vil opleve endnu flere afgange fra København. I alt 150 flere frekvenser er i trafikprogrammet til foråret 2011 til Amsterdam, Helsingfors, Stockholm, Oslo, Nice, Rom og Pristina.                   

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Sikke uopfindsomt.
    De er stort set altid eksisterende ruter, SAS udvider på, når de udvider.
    Hva med noget nyt, for en gangs skyld.

Comments are closed.