Home Nyheder SAS og Disney lancerer familiefilmen ‘Flyvemaskiner’

SAS og Disney lancerer familiefilmen ‘Flyvemaskiner’

0
SHARE

flyvemaskinerParterne har indgået en samarbejdsaftale om animationsfilmen ’Flyvemaskiner’ – en historie som bygger videre på succesfilmene Biler og Biler 2. Aftalen betyder, at man samarbejder om lanceringen i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Når den animerede familiefilm får premiere i Danmark, vil biografgæster genkende den blå SAS-firkant i forbindelse med de initiativer Disney Nordic gennemfører omkring biografpremieren og på DVD/Blu-ray. SAS vil også markedsføre filmen, blandt andet via nyhedsbreve til kunder og loyalitetsmedlemmer i Eurobonus.

”Hvert år rejser 90.000 børn alene med os over hele verden. Vi lægger stor vægt på at give familierne gode oplevelser med børnerabatter og særlig opmærksomhed omkring rejsen, så børn og forældre kan føle sig trygge. Derfor er vi glade for, at samarbejde med Disney om lancering af netop denne opfølger til succesfilmene Biler, hvor Disney spreder glæde omkring flyvemaskiner”, siger strategi- og markedschef Stefan Hedelius, SAS.

Ud over SAS samarbejder Disney med British Airways i Storbritannien, Lufthansa i Tyskland og American Airlines i USA om lanceringen af ’Flyvemaskiner’. Filmen har biografpremiere i Danmark den 26. september.