Home Nyheder SAS Go Light til hele Europa

SAS Go Light til hele Europa

3
SHARE

handbagageFlyselskabet har siden efteråret 2015 tilbudt SAS Go Light på udvalgte destinationer og responsen har været. Derfor lanceres SAS Go Light til alle Europa-destinationer.

SAS Go Light henvender sig til de kunder, som kun rejser med håndbagage, og ønsker en lavere pris. Fra den 27. april gælder den lavere pris på alle ruter mellem Skandinavien og det øvrige Europa som et supplement til de eksisterende billettyper SAS GO og SAS Plus. Prisen på SAS Go Light bliver cirka 120 DKK lavere end SAS Go.

I SAS Go Light indgår 24 timers fortrydelsesret, tilvalg af sæde 22 timer inden afrejse samt kaffe og te ombord. Det er muligt at købe adgang til SAS Lounge.

EuroBonus-fordele gælder også for SAS Go Light. Det betyder for eksempel, at Sølv-, Guld- og Diamant-medlemmer kan medbringe bagage uden beregning, når de har booket SAS Go Light.

Go Light bliver ikke tilgængelig indenrigs, i Skandinavien eller uden for Europa.

3 COMMENTS

 1. Bare det ikke resulterer i passagerer med “urimelig” stor haandbagage der blandt andet forsinker andre passagerer naar de blokerer midtergangen baade paa vej ind i flyet og ved udgangen.

 2. og nu er SAS ikke et hak bedre end Ryan air , easy jet og Norwegian. Trist at det skal gå den vej for at tjene 50 kroner som er forskel på en SAS billet mod Easy jet. SAS er yt

 3. Hmm, hvorfor bliver det ikke tilgængeligt indenrigs?
  Skal man fra Ålborg eller Billund til København til møde en enkelt dag, så rejser man højst sandsynligt kun med håndbagage. Hvorfor skal der så stadig være en kuffert inkl i prisen?
  Højst sandsynligt et bevist valg fra SAS, da de ellers mister store indtægter på indenrigs.

  Ang håndbagage kan jeg kun sige “god fornøjelse”.
  Hos Swiss startede vi med det samme koncept sidste år, og det giver ofte problemer.!
  Man bliver nød til at være lige så hård mod gæsterne ved gaten, som EasyJet og Ryanair, dvs måle og veje bagagen.
  Men som premium airline tager man ikke det skridt fuldt ud, så problemet overføres til kabine personalet.

  Men så længe passagererne blot klikker ja i feltet “godkend gældende regler og restriktioner” uden at læse dem, så vil dette problem altid eksistere.

Comments are closed.