Home Nyheder Samarbejde om golfrejser

Samarbejde om golfrejser

0
SHARE

Hvert år rejser 100.000 danske golfspillere til udlandet for at spille golf – især når de danske baner er våde og bløde og vejret trist.  Mange lader Bravo Golf arrangere og afvikle golfferien, og nu får endnu flere mulighed for at rejse med Bravo Golf, Danmarks største arrangør af golfrejser.

 

Bravo Golf og DGU har sammensat en række helt særlige rejser med et indhold, der ikke fås andre steder:

 

”DGUs eksperter er med på de fleste af rejserne som rådgivere og instruktører. For eksempel kan man få glæde af de danske landstrænere på nogle af turene. Landstrænerne står for den daglige undervisning og giver gode råd om, hvordan man forbedrer sit spil og får større glæde af golf”, fortæller adm. direktør Camilla Flindt Hjæmhof, DGU Erhverv. Også DGUs mentaltrænere og fysiske trænere er med på nogle af turene for at øse af deres store erfaring.

 

”Foreløbig har vi sammensat seks golfture, så der er noget for enhver smag – for de meget seriøse, for dem der også vil hygge sig med familien, for de unge, for de gamle, for mænd og for kvinder. DGU og Bravo Golf har tænkt på alle”, siger salgs- og marketingsdirektør Tina Hyldgaard, Bravo Tours.

 

Skrevet af Flemming Juul