Home Nyheder Ryanairs piloter afviser løntilbud

Ryanairs piloter afviser løntilbud

2
SHARE

62% af de små 500 piloter, der er tilknyttet Ryanair på hovedbasen i London Stansted, har stemt nej til ledelsens tilbud om en betydelig lønstigning.

Piloterne sagde nej tak til lønstigninger på mellem 11.000 og 22.000 pund, fordi de i langt højere grad er interesseret i omlægninger og forbedringer i deres ansættelsesvilkår, skriver finans.dk.

Forhandlingerne har strakt sig over en længere periode, men har taget fart på grund af, at Ryanair har måttet aflyse tusinder af flyvninger, hvilket har ramt omkring 700.000 passagerer over hele Europa. Årsagen var dårlig planlægning af arbejdstiden og pilotmangel.

Piloterne ønsker flere fastansatte piloter i modsætning til forholdene i dag, hvor det flyvende personale som regel er ansat via rekrutteringsselskaber.

Ryanair oplyser i en meddelelse til piloterne, at man er overrasket over resultatet af afstemningen og fremhæver at kaptajner med de tilbudte lønforbedringer kan tjene op mod 200.000 kroner mere end kollegerne hos Norwegian, skriver finans.dk.

2 COMMENTS

  1. Ryanair, nu må I da snart forstå det.
    Hvad er 200.000 kr værd, i forhold til fastansættelse, sikkerhed ved sygdom, pension osv. Da rækker 200.000 ikke langt.

    Vil man ikke høre, må man føle.
    Håber piloterne fortsætter kampen/opgøret, til de opnår et fornuftigt resultat, eller til Ryanair må lukke og slukke pga egen naivitet!

  2. Rigtig godt gået af piloterne på Ryanair!
    Det er bareat fortsætte kampen, nu hvor Ryanair er pressede.

Comments are closed.