Home Nyheder Ryanair lokker piloter ’hjem’ med bedre løn

Ryanair lokker piloter ’hjem’ med bedre løn

3
SHARE

Lavprisselskabet har udsendt en henvendelse til tidligere Ryanair piloter om at komme tilbage når problemerne med ferieafviklingen er overstået.

Det er Ryanairs flight operation manager Elaine Griffin, der har henvendt sig til de tidligere piloter og har lovet både bedre løn og forbedrede arbejdsbetingelser. Ryanair har angiveligt sidste uge antaget 45 piloter, så det samlede antal ansættelser i år når op på 860.

I en e-mail, som Elaine Griffin har udsendt og som avisen The Telegraph har læst, skriver hun: “Jeg håber du har det godt siden du forlod Ryanair. Mit navn ar Elaine Griffin og jeg er ny flight ops bases manager i Ryanair. Vores team er en del af den indsats, som skal ændre den måde, selskabet samarbejder og belønner piloterne, forbedrer deres arbejdsbetingelser og karrieremuligheder”.

“Måske har du ikke været opmærksom på de betydelige ændringer, der sker hos Ryanair. Vi har forhøjet lønningerne til både kaptajner og styrmænd med omkring 20% og fremmet betingelserne for planlægning af bemanding, ledelse på baserne og uddannelse”.

“Skulle du være interesseret i en samtale om at returnere til Ryanair, vil vi være glade for at høre fra dig”.

Flyselskabet nævner også, at den tidligere head of operations Peter Bellew er kommet tilbage for at stå for omlægningen fra 1. december. Han har netop forladt sin chef-post hos Malaysia Airlines, der beskriver hans flytning som ganske uventet.

3 COMMENTS

  1. Positivt at Ryanair begynder at ændre adfær, så mangler vi bare at de også vil behandle deres kabine besætninger ordentligt… så kan man ligefrem overveje at flyve med Ryanair… så fremt selvfølgeligt at dette er en seriøs ændring og ikke kun er desperat forsøg på at få piloter nok til at opretholde deres trafik, hvorefter de vender tilbage til at behandle deres ansatte dårligt igen når der er piloter nok…

    • Når noget lyder for godt til at være sandt, så er det som regel også sådan det er. Lad dog O’ Leary og co. stege i deres eget fedt. Parasitselskabet Ryanair ligger som de har redt. Håber virkelig ikke at piloterne falder for dette billige trick. Hvis man tror at Ryanairs kabinebesætninger tilbydes bedre forhold, tror man vist også på “Julemanden”

  2. Tipper ingen vil tilbake til denne løgneren O’Leary. Bransjen frekkeste og mest usympatiske leder. Hvorfor arbeide i en sweat shop in the air, når man har mnge andre alternativ?

Comments are closed.