Home Nyheder Run på pilotjobs hos SAS

Run på pilotjobs hos SAS

4
SHARE

sas piloterDet væltede ind med ansøgninger, da SAS annoncerede efter 220 piloter til fast ansættelse.

På ganske kort tid kom der 1.750 ansøgninger, skriver Aftenposten. Mange af ansøgerne flyver i dag for Norwegian eller Ryanair.

”Det er uventet mange ansøgninger. Det er nok et udryk for, at mange er ansatte i bemandingsvirksomheder og ikke på det selskab, som de flyver for, og derfor ønsker mere ordnede forhold”, siger SAS informationschef Knut Morten Johansen til avisen.

4 COMMENTS

  1. Det forstaar jeg ikke.
    Er det ikke hos SAS der har vaeret gentagne strejker = utilfredshed med forholdene????

  2. Der har været 1 overenskomststridig strejke hos SAS i de sidste mange år og det var kabinepersonalet, ikke piloterne.

    Generelt har SAS et glimrende forhold til piloterne. Det er i kabinen der er knas.

    Man kan også sige at det i det hele taget at kunne bruge strejkevåbnet jo slet ikke er en mulighed i Ryanair så din parallel er på mange måder lidt skæv.

  3. nej peter der er vist meget i denne branche du ikke forstår. for det første har piloterne i sas LOV til at strejke, efersom det til stadighed er en af de få arbejdspladser der er ledet delvist igennem fagforening, en fornem opgave, som danskerne desværre ser som en gode i deres egne jobs, men som en skandale når deres charterferie bliver påvirket af en branche plaget af usikkerhed og elendige forhold…

Comments are closed.