Home Nyheder Årsag til flystyrt endnu uafklaret

Årsag til flystyrt endnu uafklaret

0
SHARE

Pressemødet startede i Madrid med næsten en times forsinkelse, og blev indledt med et minuts stilhed, til minde om de 153 ofre for katatrofen.

 

Spanairs topchef, svenske Marcus Hedbom, forklarede, at man fra flyselskabets side ikke ville ”spekulere i årsagerne til katastrofen” da man anser det for ”ufølsomt” overfor de efterladte.

 

Og ifølge flere medier hersker der vrede og frustration blandt de efterladte, som nu deltager i identificeringen af de 153 flyofre. Vreden retter sig mod Spanair, på baggrund af bl.a. spekulationer i pressen om, at flyet havde tekniske problemer og var på vej til at blive taget ud af drift. Begge dele blev dog afvist af flyselskabets tekniske direktør tidligere i dag.

 

Fra SAS var koncernchef Mats Jansson til stede, sammen med John Dueholm, der sidder i SAS-koncernledelsen og er bestyelsesformand i Spanair. Begge var synligt berørte. Jansson forklarede på pressemødet, at han var til stede for personligt at sikre sig, alle ressourcer bliver sat ind på at hjælpe tilskadekomne og pårørende bedst muligt.

Skrevet af Christian Peschardt