Home Nyheder Rekordsalg af rejser i påsken

Rekordsalg af rejser i påsken

0
SHARE

spies thailand“Vi kan godt mærke, at det kun er få dage siden, at to ud af tre danske skatteydere den 12. april får udbetalt overskydende skat”.

“I alle påskedagene har vi ligget 15% over salget på tilsvarende helligdage sidste år”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Mallorca er lige nu det bedst sælgende rejsemål til sommer. Ca. 50% af alle Mallorca-rejser i skolernes sommerferie er solgt og selskabet ville meget gerne indsætte ekstrafly fra både København, Billund og Aalborg. Men det er umuligt at opdrive værelser af god standard og beliggenhed på øen.

Spies kan ikke genkende konkurrenters meldinger om fald i salget af rejser til Tyrkiet. ”Hvis blot prisen er rigtig, er danskerne klar til en ferie ved den tyrkiske Middelhavskyst. På grund af den russiske boykot er prisniveauet presset i bund i den kommende sommer”, siger Torben Andersen.

Grækenland er tilbage for fuld kraft. Specielt er der stor interesse for små destinationer som f.eks. Skiathos og Parga. ”Til Kroatien har vi solgt halvdelen af alle sommerrejser og også Bulgarien er igen på danskernes rejsekort. Allerede nu har vi valgt at indsætte et ekstrafly i skoleferien fra København til Bulgarien og et fra Bornholm til Rhodos”, siger Torben Andersen.

Top 5 over de bedst solgte rejser i påskedagene: 1) Mallorca, 2) Alanya, 3) Kreta, 4) Gran Canaria og 5) Rhodos