Home Nyheder Rekordsøgning på nettet i juli

Rekordsøgning på nettet i juli

0
SHARE

Juli måned var rekordmåned for rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk. Der blev registreret godt 450.000 besøg fra rejseinteresserede danskere, som søgte efter billige flybilletter og afbudsrejser. Det er en stigning på 32% i forhold til samme måned året før, hvor 340.000 danskere lagde vejen forbi.

 

”Vi kan se af vore statistikker, at der har været et meget stort antal søgninger i juli måned, og ifølge de foreløbige tilbagemeldinger er rigtig mange forespørgsler og søgninger blevet konverteret til bookinger hos rejsearrangørerne”, siger adm. direktør Ole Stouby fra Travelmarket.dk.

 

”Men tydeligvis har den store aktivitet ikke været konstant hele måneden. Først på måneden og sidst på måneden var der relativt stor aktivitet, og det er vores opfattelse, at SP-pengene gav stor aktivitet først i juli, mens det dårlige sommervejr resulterede i mange søgninger sidst på måneden, som sidste mulighed for at finde en rejse til sol og varme, inden skoleferien sluttede”, vurderer Ole Stouby.

 

Tendensen med rekordmange rejsebestillinger p.g.a. det dårlige sommervejr er ikke kun et dansk fænomen. Således var juli måned i London Heathrow den 3. største måned nogensinde trods finanskrise og store problemer hos British Airways. Den britiske storlufthavn angiver også det dårlige sommervejr i Nordeuropa som årsag til det overraskende store passagertal.

Skrevet af Flemming Juul